Smiley face

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ!

Λυπάμαι που πρέπει να κάνω αυτό το άχαρο έργο. Να σας πω την αλήθεια για το μέλλον της Χρυσής Αυγής. Ταυτόχρονα να ρισκάρω μία πρόβλεψη που μακάρι να μη βγει αληθινή... Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι οι δημοσκοπήσεις θα παρουσιάσουν... ΑΝΟΔΟ για αυτό το κόμμα! 

Αυτό μπορεί να φαίνεται... απίστευτο, έξω από κάθε λογική ερμηνεία με συμβατικές μεθόδους του εκλογικού σώματος και της κοινής γνώμης. 

Η μέχρι τώρα ανάλυση στατιστικών (και δημοσκοπικών δεδομένων) λέει, πώς όταν ένα κόμμα συγκλονίζεται ανάρμοστες και μεμπτές συμπεριφορές, κατηγορείται, κριτικάρεται και αποδοκιμάζεται, τότε καταρρέει στις δημοσκοπήσεις. Αυτό, όμως, ΔΕΝ θα συμβεί με την Χρυσή Αυγή. 

Όποιος έχει το θάρρος να κοιτάξει κατάματα το "κτήνος", θα δει τη λάμψη και τη δύναμη της απόλυτης κακίας του. Σαν ιστορικό παράδειγμα θα σας αναφέρω ότι την εποχή που το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του Χίτλερ (την περίοδο της δημοκρατίας της Βαϊμάρης) δολοφονούσε, τρομοκρατούσε και διέλυε την τάξη, οι δημοσκοπήσεις το ...ανέβαζαν όλο και ψηλότερα κι αυτό γιατί ο σκληρός πυρήνας των ψηφοφόρων του, θρέφεται από αυτό το μίσος και τη βία.

Το να μαχαιρώσεις έναν αντίπαλο στον δρόμο, είναι για την ιδεολογία τους ένας... ηρωισμός, μια παλικαριά, μία θαρραλέα πράξη (αίμα και τιμή). Ο θούριος των ταγμάτων εφόδου S.A. έλεγε "τροχίστε τα μεγάλα μαχαίρια σας,στις αγκώνες του πεζοδρομίου" αλλά εκατοντάδες χιλιάδες έτρεχαν να συνταχθούν στις τάξεις τους!

Ταυτόχρονα υπάρχουν αυτοί -που θα γίνονται περισσότεροι - και δεν ειναι άλλοι απο τους απογοητευμένους ψηφοφορους του πολιτικού συστήματος! Αυτοί που θα στραφούν στην κάλπη για να ,,,εκδικηθούν τους πολιτικούς, οι οποιοι  τους οδήγησαν στην εξαθλίωση, την ταπείνωση, τα λουκέτα, στα πρόθυρα αυτοκτονίας και την ανεργία.

Θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή διότι όσο ...χειρότερο κόμμα γίνεται ή είναι, τόσο γλυκύτερη θα γίνεται και θα είναι η εκδίκηση. Άρα η ομαδική επίθεση και ανάδειξη του "δολοφονικού προσώπου" της ΧΑ όχι μόνο δεν θα την περιορίσει, αλλά και θα την...επεκτείνει! Ο φυσικός χώρος της ΧΑ είναι το πεζοδρόμιο, οι οδομαχίες, οι τσαμπουκάδες, η μανία και η μισαλλοδοξία. Με τις καταδίκες, την περιφρόνηση και αποπομπή δεν πετυχαίνουμε τίποτα.  Ίσα ίσα αυτό επιδιώκει, να είναι ένας απομονωμένος παράγοντας της πολιτικής ζωής μας, ισχυρός και επικίνδυνος. 

Ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης, είναι να τους προβάλλουμε, αφού είναι μέρος του συστήματος που πολεμούν, με όλα τα ευεργετήματα! Ακόμη κι αυτό της προβολής μέσα απο το κανάλι της Βουλής και των άλλων ΜΜΕ.

Αφήστε τους να μιλήσουν! Καλέστε τους, σε δήμους, σε σωματεία, σε πανηγύρια, σε τηλεοπτικά πάνελ! Δώστε τους βήμα για να διαδοθούν οι  θέσεις τους! Ρωτήστε τους για τη μακροοικονομία, τη βιομηχανική παραγωγή, τη διπλωματία. 

Βάλτε τον κ. Κασιδιάρη να απαντήσει σε ζητήματα Ευρωπαϊκής πολιτικής ή κάποιον άλλον που του μοιάζει για επενδύσεις γεωπολιτικού χαρακτήρα. Ακόμη καλύτερο, κάποιον πιο μοντέρνο- πχ  με το τατουάζ σβάστικα- να αναλύσει τα θέματα της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας. 

Ίσως οι ψηφοφόροι - εκδικητές το ξανασκεφθούν και αποφασίσουν ψυχραιμότεροι για το παρόν και το μέλλον αυτού του τοπου...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος