Smiley face

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Το κράτος... ΠΑΣΟΚ παραμένει!







Κύριε Πρωθυπουργέ,

Συστρατεύομαι με τον αγώνα σας - αυτές τις δύσκολες στιγμές - για να επαναφέρεται τη χώρα και την οικονομία στον υγιή δρόμο που της αξίζει.

Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα η κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου, στα δύο χρόνια ανυποληψίας της, εξαπάτησε και καταλήστεψε το δημόσιο χρήμα με θεσμικές επινοήσεις που μετέτρεψαν τον κρατικό μηχανισμό σε μια τερατώδη, πολυπλόκαμη κομματική και ληστρική ελίτ.

Στις 21-9-2010 ίδρυσε το Εθνικό Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι. Στις 31-3-2011 το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας. Στις 7-2-2011 τη  Διεύθυνση Πολιτικού Σχεδιασμού. Στις 10-3-2011 την Αρχή Καταπολέμησης της ...Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας κι εκατοντάδες άλλους οργανισμούς με πομπώδεις τίτλους, ενώ δεν ήταν  τίποτα περισσότερο από προσχήματα για να έχουν αργομισθία "ομάδες- μαφίες".

Ποιος, στοιχειώδους νοημοσύνης και αμεροληψίας,  πολίτης θα εναντιωνόταν στην απόλυση υπαλλήλων Ειδικού Κέντρου Προειδοποίησης Τσουνάμι, ή καταπολέμησης ενδεχόμενης ... χρηματοδότησης τρομοκρατίας, ή αξιοποίησης αεροδρομίων ή υποδοχής επενδυτών; Ποιος θα διαφωνούσε να απολυθούν πάραυτα μισθοδοτούμενοι που ο διορισμός τους ήταν απάτη, όπως… συνοδοί ασανσέρ σε νοσοκομεία, κηπουροί σε δημόσια κτήρια χωρίς …κήπο, ελεγκτές δίχως πεδίο ελέγχου, συντηρητές χωρίς έργο συντήρησης;

Προσδοκώ, μαζί με πολλούς άλλους, ίσως 3000 Θεσσαλονικείς που με ψήφισαν (λέγοντας ξεκάθαρα οτι τέρμα τα ψέματα και τα... συμφέροντα των κομμάτων, αναμεσα τους κι αυτο της ΝΔ) να κρατήσετε πιο γερά το τιμονι.

Παρα τις δυσκολίες πολιτικές και αντικειμενικές - γιατί το κράτος παραμένει ΠΑΣΟΚ - να επιμείνετε μεχρι το τέλος όλων αυτών. Φθάνει πια η ανοχή στο παρασιτικό κι ατελέσφορο σύστημα,  απαλλάξτε τη χώρα από τα βαρίδια που την οδήγησαν σε αυτή την κρίση.

Περιμένω να υλοποιήσετε δεσμεύσεις και εξαγγελίες, αυτές που με επεισαν προεκλογικά να ταυτιστώ μαζί σας. .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος