Smiley face

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ: ΜΕ "ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ" ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ





 (Αναδημοσίευση από www.difernews.gr)

Ούτε η πολιτική αντιστάθηκε στη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου που τελικά κατεβαίνει υποψήφια στην Α΄Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ μετά την πρόταση που της έκανε το κόμμα.Η ΝΔ βρήκε τη δική της «Μελίνα» που , ανεξάρτητα από κόμματα, πολιτικές προτιμήσεις και πεποιθήσεις, ανεβάζει το επίπεδο στην Α΄Θεσσαλονίκης. Δυναμική και με «αληθινό θράσος» η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου, και μακριά από μικροπολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες, θα δώσει τη μάχη του σταυρού με άλλον αέρα από τους περισσότερους συνυποψήφιούς της και θεωρείται βέβαιο πως θα πει την άποψή της χωρίς να υπολογίζει το λεγόμενο πολιτικό κόστος.

 Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων διευθύντρια στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη και κατά καιρούς στα γραφεία Β.Ελλάδας Αθηναικών φύλλων. Παρουσίασε με επιτυχία ραδιοφωνικές εκπομπές στον ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης, στον REAL FM, όπως και στην τηλεόραση της ΕΤ3, ενώ ιστορικό παραμένει το «χαστούκι» που «έφαγε» το 1992 από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή σε ερώτησή της για τους Απριλιανούς.


Περισσότερα στο: http://www.difernews.gr/articles/2/politiki/38382/melina-karapanagiotidou-me-alithino-thrasos-pros-ti-Vouli/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος