Smiley face

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Οι "κόκκινες" αφίσες και ο αιρετός που με βάζει στη θέση...του!


Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, πριν από λίγη ώρα, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπουτάρη Λευτέρης Ελευθεριάδης, πριν μιλήσει για τα όσα θαυμαστά γίνονται στη "μοναδική" Βαρκελώνη – οποία έκπληξη – μίλησε για την παράνομη αφισοκόλληση της "ταπεινής" Θεσσαλονίκης και το σχετικό θέμα που ανέδειξε – με φωτογραφικά ντοκουμέντα σε όλη την πόλη και στους δήμους Θεσσαλονίκης, Πυλαίας και Καλαμαριάς - τόσο η υπογράφουσα όσο και τα taxalia!


Είπε ο κ Ελευθεριάδης, στην αρχή του λόγου του, ότι καλά θα κάνουν αυτοί που μιλούν για την παράνομη αφισοκόλληση και είναι υποψήφιοι βουλευτές – καλή ώρα όπως εγώ της ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης – να καταγγείλουν όλες τις παρατάξεις και τους συνυποψήφιους των παρατάξεων τους, για τις προεκλογικές ταμπέλες που έστησαν και δεν ξεκρέμασαν σε μπαλκόνια και πολυκατοικίες!


Η αλήθεια είναι ότι τις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου δεν τις παρακολουθώ με την ίδια ζέση που τις παρακολουθούσα πριν από ένα χρόνο, τότε που περίμενα ότι κάτι θα κάνει ή έστω κάτι θα πει η διοίκηση Μπουτάρη. "Υπνωτισμένη" από τη επανάληψη των θεμάτων (έλλειψη καθαριότητας, πιλοτικές πεζοδρομήσεις που μένουν ...μόνιμες, πως διοργανώνεται μια συναυλία κτλ κτλ) δεν πολυκατάλαβα τι ήθελε να πει ο "ποιητής" κατ αλλα συμπαθής και συνεπής στις συνεδριάσεις τις οποίες ανελλιπώς κι εγω παρακολουθώ.


Αν κατάλαβα καλά - και ελπίζω να δώσει αν χρειασθει διευκρινίσεις - ο αιρετός του κ Μπουτάρη, ζήτησε από την υπογράφουσα και συνυποψήφια των… παρανομούντων - τους οποιους έδειξε να γνωρίζει καλά - να κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ο ίδιος ή έστω να ζητήσει από την αρμόδια υπηρεσία να κάνει. Δηλαδη, να τους καταγγείλει ή έστω να επιβάλλει τα σχετικά πρόστιμα. 


Έστω, θα το κάνω κι αυτό. 


Ζητώ λοιπόν από τους συνυποψήφιους μου στη ΝΔ αλλά και των άλλων κομμάτων που «ρυπαίνουν» μπαλκόνια – όπως ακριβώς κάνει το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ σε δρόμους, δένδρα, πλατείες, εκκλησιές, κολώνες της ΔΕΗ κ.α.- να τα "μαζέψουν" αν σέβονται τον εαυτό τους, την παράταξη που τους εμπιστεύτηκε και κυρίως τον κόσμο που τους τίμησε.


Αν δεν το πράξετε άμεσα, συνάδελφοι, δεν θα έχετε να κάνετε με το Δήμο και τη διοίκηση Μπουταρη αλλά μ εμένα! Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου, κ Ελευθεριάδης, μου ανέθεσε το σχετικό έργο σε ζωντανή σύνδεση και δηλώνω υπευθύνως ότι το αναλαμβάνω!


Άλλωστε αν δεν το κάνω εγώ - που τραβάω κι ωραίες φωτογραφίες για το facebook και το blog μου, ποιος θα το κάνει; Μήπως να περιμένουμε να εφαρμοστεί ο νόμος από κάποιους άλλους; Κι αν ναι δεν θα γινόταν μεχρι σήμερα;


Μελίνα (Σημέλα) Καραπαναγιωτίδου
Υποψηφια ΝΔ Α΄Θεσσαλονίκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος