Smiley face

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ο Δήμαρχος των αντιφάσεων!*

"Η ΔΕΘ δεν είναι ο κατάλληλος τόπος για την ανακοίνωση κυβερνητικών εξαγγελιών, και της κριτικής της αντιπολίτευσης αυτών των εξαγγελιών, αλλά η Βουλή των Ελλήνων.

Η ΔΕΘ, και πόσο μάλλον τα εγκαίνια της, κάλλιστα μπορεί να είναι ευκαιρία για την διεξαγωγή ενός συνεδρίου υψηλού κύρους και διεθνούς προσανατολισμού, με θέμα την ανάπτυξη και τις εξαγωγικές δραστηριότητες, που θα προσελκύει προσωπικότητες υψηλού βεληνεκούς, από την χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού της χώρας."!!!


Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ειναι της Πρωτοβουλίας, του συνδυασμού Μπουτάρη και εξηγεί οτι ο Δήμαρχος εχει πρόβλημα με τα εγκαίνια των τριων ημερών της ΔΕΘ παρουσία του πρωθυπουργού όχι όμως και με το ενδεχομενο συνεδρίου της ΔΕΘ προεξάρχοντος του πρωθυπουργού!!!

Ενα απο τα επιχειρήματα του Κυρ Γιαννη ηταν και ειναι οτι δεν μπορει η πολη (του) να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης και γι αυτό είχε ζητήσει να ...καταργηθεί το γνωστό τελετουργικό του εθνικου εκθεσιακού φορεα που γεννήθηκε και ...μάλλον "αργοπεθαίνει" τα τελευταία χρονια στη Θεσσαλονικη!

Ομως και στο ενδεχομενο διοργανωσης συνεδρίου προεξάρχοντος του πρωθυπουργού δεν θα απαιτηθούν τα ίδια μέτρα ασφαλείας; Δεν θα βγουν συνδικάτα και εργαζομενοι στους δρομους για να διαδηλώσουν ή μήπως λογω προτασης Μπουτάρη και ...συνεδρίου ολα θα κυλήσουν ομαλά και ...ειρηνικά;



*Χωρίς να γράψω όνομα τον Μπουτάρη σκεφθήκατε, ε; Καλά κάνατε! Αυτός τα ειπε και δεν άλλαξα ...κόμμα (εγω τουλάχιστον)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος