Smiley face

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η ομπρέλα του... Αλέξη!



Από την πρώτη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μ΄εντυπωσίασε ούτε για το νεαρό και το γοητευτικό της ηλικίας του, ούτε για την ευφράδεια του λόγου του, ούτε καν για την πολιτική του σταδιοδρομία στα αμφιθέατρα ή έστω για την αστική του καταγωγή.

Εκείνο που θυμάμαι πριν από δυο χρόνια αν δεν κάνω λάθος - ήταν μια βροχερή ημέρα σαν τη σημερινή που μας ήρθε και του κρατούσαν την ομπρέλα ...πάλι, για να μη βραχεί!



Αναρωτήθηκα πόσο άκομψο θα ήταν αν η ίδια εικόνα αφορούσε στον πρόεδρο της ΝΔ, του ΛΑΟΣ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πολλών άλλων εκπροσώπων του λαού.


Σήμερα, μετά την πρωτοφανή άνοδο της δημοφιλίας του κι αφού πήρε "κάτω από την ομπρέλα του" το μεγαλύτερο μέρος  του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ, ο Αλέξης πάλι δεν βράχηκε αλλά κυρίως δεν κράτησε και πάλι ο ίδιος την ομπρέλα για να μη βραχεί!

Συνέχεια, τον ακολουθούσε ένας συνεργάτης και μια...  ομπρέλα (βλ φωτο στο γραφείο του πρύτανη ΑΠΘ) και έτσι δυσκολεύτηκα να θυμηθώ τους αγώνες των δρόμων, των αγανακτισμένων, των ταλαιπωρημένων και κυρίως των "βρεγμένων" ...

Aν και όπως φαίνεται ειναι οι μόνοι που δεν φοβούνται μηπως και  βραχούν!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος