Smiley face

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο κ. πρόεδρος... "προσγειώθηκε" στον κόσμο μας!


Η ουσία της υπόθεσης με αφήνει απολύτως αδιάφορο.
Το αν ο πρόεδρος της βουλής, Μεϊμαράκης, είναι αθώος ή ένοχος δεν μου προκαλεί το παραμικρό ενδιαφέρον.
Άκουσα, όμως, ότι ο συκοφαντημένος αυτός υψηλός πολιτειακός παράγοντας, τώρα που βρέθηκε μπλεγμένος με τα πίτουρα, κάπου δυσανασχέτησε, με τους μακρούς χρόνους λειτουργίας της δικαιοσύνης.
Και αγανάχτησε, ότι στα δύο χρόνια που θα περάσουν μέχρι να εκδοθεί το απαλλακτικό πόρισμα που θα τον αποδίδει άσπιλο και αμόλυντο στην κοινωνία, (περί αυτού δεν συζητάμε, απαλλακτικό θα είναι ασφαλώς το όποιο πόρισμα), υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ζημιωθεί η πολιτική του σταδιοδρομία.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή υπομονή στον κ. Μεϊμαράκη.
Και επειδή οι σοφοί λένε ότι η γνώση αποκτάται μόνον εμπειρικά, ελπίζουμε ότι, στο διάστημα αυτής της μικρής του περιπέτειας, ο συμπαθής πρόεδρος της βουλής θα έχει αρκετό χρόνο για να στοχαστεί και να διαπιστώσει ότι σε αυτό το σύστημα απονομής δικαιοσύνης, που αυτός και οι όμοιοι του με επιμέλεια δημιούργησαν, οι έρμοι οι πολίτες περιμένουν όχι μόνον δύο, αυτό θα ήταν μεγάλη ευεργεσία, αλλά καμιά φορά και πέντε και δέκα και δεκαπέντε χρόνια την εκκαθάριση των υποθέσεων τους.
Ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με διαφορές τους με το ίδιο το κράτος.
Και στο διάστημα αυτό και ζημιώνονται και εξαντλούνται και καταστρέφονται, γιατί, τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Έτσι είναι λοιπόν αυτά τα πράγματα κ. Μεϊμαράκη. Καλώς να ορίσετε στον όμορφο κόσμο μας.
΄Ερμιππος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος