Smiley face

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

H μοιρασιά είναι στην ...αναμόρφωση;


Κοιτάξτε να δείτε ένα παράδειγμα, για να πάρετε πάνω σας, κυριακάτικα, που είναι και ωραία και λαμπρή μέρα.
Η συμπρωτεύουσα και νυμφη του Θερμαϊκού, Θεσσαλονίκη μας, διαθέτει προς εκμετάλλευση 10 (δέκα) ανώτερες διοικητικές θέσεις στα νοσοκομεία.
Eξι θέσεις διοικητών και 4 (τέσσαρες) από αυτές των υποδιοικητών και αναπληρωτών των πρώτων, εάν προκύψει κανένα συνέδριο του κόμματος και λείψουν.
Από τις των διοικητών θέσεις "δικαιούται" 3 (τρεις) η Νέα Δημοκρατία, "δικαιούται" 2 (δύο) προσωπικά ο Βενιζέλος και "δικαιούται" 1 (μια) η αριστερά του μπάρμπα Φωτίου.
Από τις των υποδιοικητών "δικαιούται" 2 (δύο) η Νέα Δημοκρατία, "δικαιούται" 1 (μια) προσωπικά ο Βενιζέλος και την τελευταία, της ντροπής, τηη "δικαιούται" ο μικρότερος, ο μπαρμπα Φώτης.
Από ότι έχετε ήδη καταλάβει η αγορά εργασίας και η κοινωνία "δικαιούνται", -και αυτό χάρη στην αμερικανοσύνη του Γιωργάκη, που ο θεός να τον έχει καλά, όπου κι αν ταξιδεύει-, να βλέπουν κάτι μυστήριες ανακοινώσεις στην Διαύγεια, που λένε "με την τάδε τάδε εγκρίθηκε το ποσό των τόσων ευρώ για την προαγωγή του δημοσίου συμφέροντος" και να παίρνουν καθημερινή αναφορά από τον Πρετεντέρη για τα ελλείμματα στον τομέ της υγείας.
Τώρα, λοιπόν, οι νόμιμοι δικαιούχοι, αφού συσκεφθούν εξαντλητικά καιπιστοποιήσουν τον βαθμό συγγένειας ενός εκάστου των υποψηφίων και επιμετρήσουν την διάθεση για προσφορά, θα στείλουν από ένα χαρτί στον υπουργό Λυκουρέντζο (μπορεί να τον πάρουν και τηλέφωνο, δεν ξέρω) και αυτός, αμέσως και επιμελώς, θα εκδώσει μια υπουργική απόφαση διορισμού των 10 (δέκα), ίνα πληρωθεί και το ρητό που λέει ότι οι διοικητές τοποθετούνται στις θέσεις της προσφοράς και της θυσίας "με απόφαση υπουργού" και αφού προηγηθεί η εξέταση των προσόντων τους και πιστοποιηθεί η συμφωνία της πράξης με τα δικαιώματα του Αντώνη, του Βαγγέλη και με αυτά της ευγενούς ιδέας της Αριστεράς.
Ολα αυτά θα γίνουν στα πλαίσια της διοικητικής μεταρρύθμισης και υπό την εποπτεία των πολιτικών αναμορφωτών Ράϊχενμπαχ και Φούχτελ, οι οποίοι ετάχθησαν να αναμορφώσουν την χώρα, κάνοντας την πιο φιλική στις επενδύσεις του ξένου κεφαλαίου."
ermippos.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος