Smiley face

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στολιστήκαμε...


Μπαίνοντας στη Θεσσαλονίκη, απο την 26ης Οκτωβρίου, διαπιστώνεις τη μη εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης. Το δεύτερο και μεγαλύτερο λιμάνι - και προσοδοφόρο συμφωνα με τον κ Αγγελούδη - δεν εχει βάλει ουτε ενα δενδράκι στην κεντρική είσοδο του ΟΛΘ (οδό Σαλαμίνος).

Στην παραλιακή λεωφορο Νίκης, ευτυχως, θα λέγαμε, που κινούνται ΙΧ και λειτουργούν φανάρια. Ετσι φωτίζεται ο δρομος, διπλα στη θάλασσα αν και περυσι - με κρίση παλι - ως και δένδρο μεσα στο Θερμαικό "φώτισαν" και μετά "βούλιαξαν"!

Στην πλατεία Αριστοτέλους τα πραγματα ειναι καλύτερα, να ναι καλά η ιδιωτης με το Λουνα Πάρκ... Γιατι αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο Λουνα παρκ - σορι στο Βουνό - πάει το βουνό στον Μωάμεθ...

Ορισμένες καφετέριες που δεν εκλεισαν ...ακόμη εβαλαν δενδράκια και φωτάκια στη γνωστη λεωφορο του φραπε η οποια μονο με λεωφορο, μην πω ουτε του καφέ μοιάζει πια... (λογω των λουκέτων)

Η όψη της ΔΕΘ ειναι εξαιρετική και ...παράταιρη! (Τοσο καλή) Και τέλος στο δρομο προς Χαλκιδική, στη Θέρμη, στρατιωτικό αεροδρομιο, μας ευχεται με αεροσκάφη αντικες  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Αμήν...











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος