Smiley face

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Το μεταπτυχιακό στην ...κοπή κλήσεων!

Είχα την εντύπωση ότι τα αποδεικτικά σπουδών είναι τίτλοι γνώσεων, ικανοτήτων και κατάρτισης. Οι απόφοιτοι πανεπιστημίων είναι επιστήμονες, ο καθένας στον τομέα του και μετά από χρόνια εκπαίδευσης και γνώσεων αποκτούν επαγγελματικές δεξιότητες. Οσες βέβαια έχουν στην αρχή θεωρητικά και στο μέλλον εμπλουτίζονται με την πείρα. Αυτό λέει η κοινή λογική.

Άκουσα με έκπληξη έναν νεαρό πρώην δημοτικό αστυνομικό να διαμαρτύρεται αγανακτισμένος και να φωνάζει ότι έχει μεταπτυχιακό και πώς δεν είναι δυνατόν να απολύονται άνθρωποι με περγαμηνές και πτυχία. Πέραν του γεγονότος ότι δεν απολύονται αλλά μετατάσσονται στην ΕΛΑΣ -  έχω την εντύπωση ότι στις ανώτατες σχολές δεν υπάρχει ...ειδικότητα του  δημοτικού αστυνομικού πχ στο σπουδαίο έργο της... κοπής κλήσεων για παράνομη στάθμευση! Συνεπώς  ο διαμαρτυρόμενος δημοτικός αστυνομικός και μάλιστα μεταπτυχιακός, μάλλον σπούδασε μία άλλη ειδικότητα. Μπορεί να ήταν αρχιτέκτονας, ή μηχανικός, ή γεωλόγος, πιθανότατα οικονομολόγος.

Όμως γιατί νεαρέ μου δεν ακολούθησες ένα ελεύθερο επάγγελμα για να αναδείξεις τις γνώσεις που απέκτησες στο πανεπιστήμιο ενώ πλήρωσε ο λαός και οι φορολογούμενοι τα δίδακτρα και τα έξοδα της δωρεάν παιδείας   (κτήρια, εργαστήρια, καθηγητές) και με αυτό τον τρόπο να ξεπληρώσεις στην κοινωνία που σε σπούδασε;

Πόσες ικανότητες χρειάζεται και γιατί επικαλείσαι τα πτυχία σου, για να "σουλατσάρεις" στο δρόμο και να σημειώνεις σε ένα ροζ χαρτάκι τον αριθμό ενός αυτοκινήτου; Από πότε τα αποδεικτικά ανώτατων σπουδών και ικανοτήτων είναι προϋποθέσεις για να εργάζονται οι άνθρωποι σε χαμηλών γνωστικών επιπέδου πόστα;

Γιατί μην μου πείτε ότι αυτή τη δουλειά δεν θα μπορούσε με επιτυχία να κάνει ένας τελειόφοιτος γυμνασίου ή λυκείου; Την ίδια έκπληξη δοκίμασα όταν άκουσα έναν άλλο νεαρό απόφοιτο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης,που επίσης επικαλέστηκε το πτυχίο του ως επιχείρημα μη απόλυσής του από τον κλάδο των φυλάκων σχολικών κτιρίων.

Σκέφτομαι ποια είναι ακριβώς η δουλειά ενός φύλακα σε σχολείο. Θα πηγαίνει το απόγευμα στο κτίριο που προσέχει. Μετά θα φτιάχνει έναν καλό φραπέ και θα ανοίγει το ραδιόφωνο για παρέα. Αν είναι αρκετά ευσυνείδητος μπορεί να ρίχνει και καμιά βόλτα στον προαύλιο χώρο, έτσι για να ξεμουδιάζει από το αραλίκι στις καρέκλες.Όμως εξηγείστε μου γιατί χρειάζεται πτυχιούχος γι αυτή τη δουλειά; Και μάλιστα να παίρνει και περισσότερα μόρια,ενώ ίσα ίσα θα έπρεπε να ...αποκλείεται από τέτοια καθήκοντα.  Εξηγείστε μου γιατί χρειάζονται οι σχολικοί φύλακες.Αυτή τη δουλειά μπορεί να την κάνει ένας ηλεκτρονικός συναγερμός, μερικές κάμερες και δύο φωτοκύτταρα που κοστίζουν ελάχιστα.

Μάλλον για τον ίδιο λόγο που προτιμάμε πτυχιούχους στις ΔΟΥ και τις δημόσιες υπηρεσίες ως πρωτοκολλητές,ή διδάκτορες στην κοπή εισιτηρίων στα διόδια, ή μεταπτυχιακούς ως κηπουρούς ή κατόχους πανεπιστημιακών τίτλων ως φύλακες στα μουσεία κ.α.

Αυτή είναι η κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας ως αποτέλεσμα του πελατειακού κράτους.Οι σπουδές των ανθρώπων δεν είναι εφαλτήριο για εργασιακή καταξίωση, ούτε προσόν απόκτησης δεξιοτήτων, προόδου και επιτυχίας,αλλά το μέσον να αποκτήσουμε μόρια για να εργαστούμε στο δημόσιο σε πόστα και υπηρεσίες που είτε δεν υπάρχει λόγος λειτουργίας τους (αφού επινοήθηκαν μόνο και μόνο για να απασχολούν), είτε είναι κατώτερα των ικανοτήτων όσων εργάζονται σε αυτά.

Θα μου πείτε είναι ...κρίμα οι άνθρωποι να χάνουν τις δουλειές τους.
-Κρίμα και για μένα που πληρώνω τη βενζίνη με τον υπέρογκο ειδικό φόρο στα καύσιμα ακριβότερα σχεδόν από όλη την Ευρώπη,για να εξοικονομεί το κράτος τους μισθούς στα ΕΛΠΕ.
-Κρίμα είναι και ο εργάτης που ξυπνά τα χαράματα για να πάει στο εργοστάσιο και να δουλέψει σκληρά και να αμειφθεί με 580 ευρώ,αλλά πληρώνει ακριβά τα δημοτικά τέλη που αυξήθηκαν 100% τα τελευταία χρόνια,για να εξοικονομούν οι Δήμοι τους μισθούς των υπεράριθμων υπαλλήλων τους.
-Κρίμα είναι και οι επιχειρήσεις που χαροπαλεύουν αλλά πληρώνουν το φυσικό αέριο 80 και 90 % περισσότερο από τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές τους για να εξοικονομούν οι κρατικές ΔΕΚΟ τους μισθούς των προνομιούχων υπαλλήλων τους.
-Κρίμα είναι και ο μαγαζάτορας που ξεροσταλιάζει στην μικρή του επιχείρηση και καταβάλει στο ασφαλιστικό του ταμείο 420 ευρώ το μήνα για να παίρνουν κάποιοι πενηντάρηδες συνταξιούχοι 2000 και 2500 ευρώ σύνταξη,ενώ ο ίδιος μετά από 35 χρόνια δεν θα πάρει ούτε 600 ευρώ.
-Κρίμα για όλους εμάς που δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι και κάθε μέρα ζούμε τον εφιάλτη της ανεργίας και μειώθηκε το αφορολόγητο,αυξήθηκαν οι συντελεστές, αιμορραγούμε από τα τιμολόγια της ΔΕΗ,της ΕΥΑΘ  (που χρεώνει και το ακάθαρτο νερό που φεύγει από την αποχέτευση), και τα χαράτσια διαδέχονται τους φόρους και τις έκτακτες εισφορές.

Και αν υπάρχει ένας λόγος για να λυπάμαι τους πτυχιούχους δημοσίους υπαλλήλους,αυτός δεν είναι ότι θα απολυθούν.

Τους λυπάμαι γιατί σπούδασαν όχι για να αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις και εφόδια ζωής, αλλά γιατί ο σκοπός τους ήταν να γίνουν ...δημόσιοι υπάλληλοι οπουδήποτε, σε...οποιαδήποτε θέση αρκεί να έχουν εργασιακή ασφάλεια, ακόμη και σε υπηρεσίες που άνετα θα έφερναν σε πέρας και αναλφάβητοι...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κα Καραπαναγιωτίδου,

Νομίζω ότι λαϊκίζετε χωρίς λόγο.

Είναι γεγονός ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Δημ. Αστ. είναι πτυχιούχοι πανεπιστημίου, αρκετοί μάλιστα έχουν όντως και μεταπτυχιακό. Δεν νομίζω ότι ήταν το όνειρό τους να διοριστούν στην ΔΑ ούτε έψαχναν όλοι εργασιακή ασφάλεια.

Απλά με την ανεργία να καλπάζει στον ιδιωτικό τομέα (και προ κρίσης τα ποσοστά στην Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα υψηλά), είδαν την συγκεκριμένη δουλειά σαν λύση ανάγκης. Ναι, κάποιοι θα μπορούσαν να δοκιμάσουν και το ελεύθερο επάγγελμα αλλά αυτό δεν ταιριάζει σε όλους - απ' ότι ξέρω στις χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου οι πλειοψηφία των εργαζομένων είναι μισθωτοί, όχι ελ. επαγγελματίες.

Από εκεί και πέρα, το ελληνικό κράτος απαίτησε για τις συγκεκριμένες θέσεις, τα συγκεκριμένα προσόντα. Κατ' εμέ, έπραξε καλώς γιατί οι ΔΑ δεν κόβουν μόνο κλήσεις, έχουν δεκάδες αρμοδιότητες η εκπλήρωση των οποίων, λόγω της πατροπαράδοτης ελληνικής γραφειοκρατίας, δεν μπορεί δυστυχώς να γίνει από αναλφάβητους (π.χ. διαφημιστικές πινακίδες, εγκαταλελειμμένα οχήματα κλπ κλπ).

Αναφορικά με την διαδικασία πρόσληψης, αυτοί που σήμερα εργάζονται ως ΔΑ, έκαναν αίτηση, υπέβαλλαν τα σχετικά δικαιολογητικά, αξιολογήθηκαν αναφορικά με την φυσική και ψυχική τους κατάσταση, μοριοδοτήθηκαν και οι επιτυχόντες διορίστηκαν. Δεν υπάρχει ούτε μέσο, ούτε παρέμβαση από τους κατά τόπους Δημάρχους. Πιστεύω ότι αν κάποιος πρέπει να κατηγορηθεί, αυτός είναι το Κράτος που ίδρυσε την υπηρεσία παρόλο που ίσως δεν την χρειαζόταν ή δεν μπορούσε να την χρηματοδοτήσει και όχι ο πολίτης που έχοντας τα προσόντα, έκανε αίτηση για τις θέσεις αυτές τηρώντας τις νόμιμες διαδικασίες.

Τώρα θα απολυθούν γιατί το Κράτος θεωρεί ότι δεν μπορεί να τους πληρώνει (πιστεύω ότι τελικά δεν θα μεταταχθούν στην ΕΛΑΣ). Εφόσον ο προϋπολογισμός δεν τους σηκώνει, καλώς να απολυθούν. Αυτός όμως δεν είναι λόγος να υποβαθμίζουμε το έργο τους (ειδικά όταν δεν το γνωρίζουμε επαρκώς) ούτε να τους ειρωνευόμαστε για την εργασιακή τους επιλογή.

Φιλικά και συγγνώμη για το "σεντόνι".

andreas είπε...

Εάν πιστεύεις ότι θα μειωθούν τα διόδια,τα τιμολόγια ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ,ΦΟΡΟΙ ,Καλώς κάνεις ότι με λιγότερο κράτος θα έχουμε λιγότερη ανεργία,,καλύτερους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα ναι αυτόν τον ιδιώτη που περιμένει από το δημόσιο για να ζήσει,ναι από τον ιδιώτη που επιβάλλει τα ευέλικτα ωράρια για να κονομαει ποιο πολλά και με τον νόμο φυσικά!!!! Ένα παράδειγμα μόνο φέρνω θυμισου τη μας έλεγαν για την ολυμπιακή Αεροπορίαπόσο μας κόστιζεΙ,τη πρόστιμα πληρώνουμε στην Ε.Ε ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ θα χτίζαμε με τα λεφτά που θα γλητωναμε,τη καλά που θα περνάγαμε ,και δες τώρα που είναι η Ο.Α όταν ο ιδιώτης παρακαλάει να γίνει ένα με την Aigeanόταν πριν λίγα χρόνια μας έλεγε ότι το πάρτι τελείωσε!!! προφανώς γι'αυτό μπήκαμε στο μνημόνιο Αυτά τα ολίγα Υ.Γ θΑ μπορούσα να αναφέρω χιλιάδες παράδειγματα ,και να επεκταθώ περισσότερο για την Ο.Α και ποιο συγκεκριμένα στΑ υπερατλαντικά ΤαξίδιΑ και τους ομογενείς,αλλά νομίζω ότι αυτά είναι αρκετά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αντικειμενικότητά σας κα Μελίνα Καραπαναγιωτίδου με σκοτώνει! Οι γνώσεις σας δε για τις αρμοδιότητες των δημοτικών αστυνομικών περιορίζονται ΜΟΝΟ σε ότι ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι μπορείτε να κατανοήσετε και αυτό μάλιστα εν μέρει. Δεν σας κακίζω γιατί τόσα χρόνια η ημιμάθεια και η μετριότητα τριγύρω μας, μας έχουν αφομοιώσει και μας έχουν φέρει εδώ που μας έχουν φέρει.

Το μεταπτυχιακό και γενικά οι σπουδές σε Τεχνολογικά και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εξασφαλίζουν σε ένα μεγάλο βαθμό μια κάποια ποιότητα εργαζομένου τουλάχιστον άνω του μετρίου, ενώ η υποχρέωση ύπαρξης γνώσεων τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας και γνώσεις υπολογιστών για τους απόφοιτους λυκείου που είναι δημοτικοί αστυνομικοί, εξασφαλίζουν τουλάχιστον κάποια σφαιρική βασική μάθηση. Έτσι αποκλείονται από τους κόλπους της δημοτικής αστυνομίας υπάλληλοι ΥΕ και γενικά υπάλληλοι που επιεικώς μπορούσαν να χαρακτηριστούν αμόρφωτοι, αγενείς και άχρηστοι! Αλλά φυσικά θέλετε να υπάρχουν τέτοιοι δημόσιοι υπάλληλοι να τονίζουν το εγώ σας ώστε να τους αποκαλείτε αμόρφωτους ενώ όταν κάποιος έχει υψηλό επίπεδο μόρφωσης (ΑΕΙ, ΤΕΙ) ή/και εξειδίκευση (μεταπτυχιακό), προφανώς με τα δικά σας κριτήρια είναι "παραμορφωμένος" και φυσικά ούτε και αυτή η κατηγορία σας κάνει! Ήθελα να ήξερα, για να συντάσσει δικογραφίες ένας δημοτικός αστυνομικός, τί γνώσεις έπρεπε να έχει? Συγγνώμη, "Ποιες δικογραφίες" ρωτήσατε; Άρα ορθώς μίλησα για ημιμάθεια και απουσία πληροφόρησης! Ειρωνικό δεν είναι που υπηρετείτε στην πληροφόρηση της κοινωνίας ενώ εσείς η ίδια αποκρύπτετε πληροφορίες (υπάρχει το αποκρύπτω και το δεν γνωρίζω βέβαια...). Βλακεία που δεν δημιουργήθηκε δημοτική αστυνομία από δημοσιογράφους για να είχαμε τουλάχιστον και εμείς το κεφάλι μας ήσυχο τόσα χρόνια. Γιατί εσείς θα κάνατε την δουλειά τέλεια και θα ήσασταν και καλύτεροι απ' όλους τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς αφού είστε σε θέση να κρίνετε τους πάντες και μάλιστα δημοτικούς αστυνομικούς με κλάσεις ανώτερο μορφωτικό επίπεδο από εσάς, κατόχους 2 πτυχίων, μεταπτυχιακών σπουδών ή και διδακτορικών ακόμα!

Note to self: Από τις 23/9 και μετά, να φτιάξω και εγώ ένα blog στο οποίο θα γράφω ότι μου κατέβει για να το παίζω αρθρογράφος.

PS1 Με σπούδασε η μανούλα μου, ο μπαμπάκας μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου με τα οποία αναγκαζόμουν να εργάζομαι τα καλοκαίρια για να επιβιώνω, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Η ΚΕΝΩΝΙΑ!!!

PS2 Καλή η εμπάθεια αλλά έξω από το χώρο της δημοσιογραφίας.

Ανώνυμος είπε...

http://melinakarapanagiotidou.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3.html#.Ue7sM417LD5
Έτσι για να θυμάστε...μάλλον κα πως σας λένε αυτός είναι και ο λόγος που είστε τόσο εμπαθής με την δημοτική αστυνομία....Την βίδα που σας έλειπε μάλλον σε λάθος σημείο την ψάχνατε και από άλλο σημείο νομίζατε ότι σας έλειπε.Παρολ'αυτά ανατρέξτε λίγο στον Κ.Ο.Κ (Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας) που (ευθαρσώς μάλλον για εσάς) αναφέρει ότι κατά την αφαίρεση των πινακίδων από όχημα τα αστυνομικά όργανα δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε φθορά (έστω και για την απολεσθείσα....ΒΙΔΑ ΣΑΣ).So....απλά στείλτε μας τον λογαριασμό για τις σπουδές μας να σας ξεχρεώσουμε γιατί μάλλον σαν δημοσιογράφος δεν πρέπει να έχετε και πολλά εισοδήματα...Gute Nacht liebe Dame. wohl Zeit, schlafen zu gehen

Ανώνυμος είπε...

ολοι ΕΛΑΣ ...το ειπε ο υπουργος . και οι ΥΕ ολοι ΕΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΑΛΚΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜΘ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΜΠΑ ΑΜΕΑ ,ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ,ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ .ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣΠΟΥ ΣΒΗΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜΘ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΖΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΒΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΠΕΛΑΣ,Ο ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ,ΤΟ ΚΟΛ...ΠΑΙΔΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ) ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ.ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΚΑΗΚΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΒΙΔΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΟΜΠΑΤΣΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΦΟΥΛ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ.ΙΣΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ,ΝΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΛΙΔΙΣΟΥΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΥΦΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΛΕΦΤΑ .ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΝΕΡΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ 750 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αποψη..Τις βίδες τις παρακρατουσαν επίτηδες και σε ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ θα τις πούλαγαν σε κάποιο κατάστημα να τα οικονομίσουν!!! Όσο για τα άλλα γραφόμμενα ανάξια σχολιασμού...

Ανώνυμος είπε...

Αποψη..Τις βίδες τις παρακρατουσαν επίτηδες και σε ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ θα τις πούλαγαν σε κάποιο κατάστημα να τα οικονομίσουν!!! Όσο για τα άλλα γραφόμμενα ανάξια σχολιασμού...

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος