Smiley face

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

To "ζωντανό", το μαχαίρι και η τηλεθέαση...

Το «παράθυρο» του Γιώργου Παπαδάκη στη Θεσσαλονίκη, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου δεν έδωσε – και όπως είπε σε συναδέλφους της – δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο σημερινό … «δολοφονικό» περιστατικό!
Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 του Γιώργου Παπαδάκη όπου παραλίγο να θρηνήσουμε…θύματα όταν κατά τη διάρκεια «απευθείας σύνδεσης» με τη Θεσσαλονίκη ένας άνδρας του οποίου είχε καεί το σπίτι  τα ξημερώματα …επιτέθηκε με μαχαίρι σε παραβρισκόμενους του «ζωντανού»
Στο σημείο βρέθηκε η ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, η οποία και βγήκε σε «ζωντανή σύνδεση» για να δώσει το ρεπορτάζ.  Την ώρα που ο Γιώργος Παπαδάκης και οι καλεσμένοι, βουλευτές, πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφοι, σχολίαζαν το γεγονός στο στούντιο, ακούσθηκε  η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου να φωνάζει «έχει πάρει μαχαίρι, φύγετε…».
Εκείνη τη στιγμή βγήκε στον αέρα η… εικόνα από το σημείο της απειλής, σε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πάντα σύνδεση και χωρίς δεύτερη σκέψη, όπου είδαμε τον πυροπαθή, να βγαίνει από το σπίτι κρατώντας …μαχαίρι, να απειλεί δύο άντρες, ενώ την ίδια στιγμή η δημοσιογράφος  να προσπαθεί να τον καθησυχάσει (ως… άλλη διαπραγματεύτρια της αστυνομίας) προκειμένου να αφήσει το μαχαίρι με την επίκληση και υπενθύμιση οτι «Είμαστε εδώ όλοι για σένα… ηρέμησε»!!!
Ταυτόχρονα  ακούσθηκε ο σταρ της πρωινής ζώνης και των studios Γιώργος Παπαδάκης να φωνάζει εναγωνίως «Ας του πιάσει κάποιος το χέρι του ανθρώπου (!!!) και αφού τα είδαμε και τα ακούσαμε ΟΛΑ, ο παρουσιαστής ζήτησε από το κοντρόλ να «φύγει η εικόνα από τον αέρα…»!!!
Πως ξεκίνησε το συμβάν
Ο «δράστης» που ήταν φορτισμένος λόγω της κατάστασης (αφού κινδύνευσαν απο τη φωτιά το παιδί και η μάνα του)  άρχισε να λογοφέρνει με γείτονες και με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού τον οποίο και θεώρησε υπαίτιο για ό,τι συνέβη επειδή προχώρησε στη διακοπή ηλεκτροδότησης αφού ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήταν στο δικό του όνομα και τότε όρμησε στο σπίτι και άρπαξε το μαχαίρι και απείλησε αυτόν και το γιο του.
Η δημοσιογράφος και το τηλεοπτικό συνεργείο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και προσπάθησαν να τον… αφοπλίσουν.
Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, χωρίς φόβο, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, πήρε το μαχαίρι και το έδωσε στον ηχολήπτη ο οποίος το πέταξε μακριά από το σημείο.
Μετά από λίγη ώρα ήρθε στο σημείο η αστυνομία και οδήγησε τον άντρα στον αστυνομικό τμήμα…
Το συγκεκριμένο περιστατικό και η αντιμετώπισή του από το παρουσιαστή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media και όχι μόνο και κάποιοι είπαν ότι ο παρουσιαστής θα έπρεπε να κόψει αμέσως την εικόνα στον αέρα και υπονόησαν ότι για λόγους τηλεθέασης δεν το έκανε…
Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Κώστα Μπογδάνο, ο οποίος σε μεσημεριανή εκπομπή στου ΣΚΑΙ έριξε τα πυρά του στο Γιώργο Παπαδάκη λέγοντας ότι θα έπρεπε να κόψει AMEΣΑ τη σύνδεση, γεγονός που δεν έκανε!
Από το περιβάλλον του παρουσιαστή δε θέλησαν να σχολιάσουν τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο Γιώργος Παπαδάκης. «Δεν εκμεταλλεύτηκε το θέμα ο Γιώργος Παπαδάκης ούτε θέλει να δώσει συνέχεια» μας είπαν συνεργάτες του και προσθέτουν
«Δεν έπαιξε όλη η εικόνα δεν ήταν αυτή η σκηνή. Αρχικά με το που είδε ότι κάτι συμβαίνει έκοψε την εικόνα στον αέρα, δεν την άφησε να… εξελιχθεί στην κάμερα».
Να σημειωθεί οτι μία απο τα ίδια υποστήριξε το περιβάλλον του παρουσιαστή με τις υψηλές τηλεθεάσεις και στην περίπτωση του Κασιδιάρη με το ξυλοδαρμό της Λ. Κανέλλη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος