Smiley face

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Iστορίες για βορείους...


«Η Ελλάδα θέλω να ελπίζω οτι θα γίνει μια... κανονική χώρα»! είπε η ευρωβουλευτής της ...Ελλάδας Μαρία Δαμανάκη όταν ρωτήθηκε στο περιθώριο  συνεδρίου του economist στη Θεσσαλονίκη, για το ενδεχόμενο ενός ακόμη μνημονίου! Βέβαια αρκετοί εκπρόσωποι φορέων (που την  άκουσαν) ανταπάντησαν  ότι «Η κα Δαμανάκη θέλουμε να ελπίζουμε οτι θα γίνει μια... κανονική Ελληνίδα ευρωβουλετίνα»!

“Ανυπόστατα σενάρια, που τα διακινούν τα …γνωστά κομματικά παπαγαλάκια, με προφανή στόχο” χαρακτηρίζουν συνεργάτες του περιφερειάρχη Τζιτζικώστα τα περί «υπόγειας συμφωνίας» με τον δήμαρχο Μπουτάρη! Τι το θελε και ο κυρ Γιάννης να τον... στηρίξει; Για καλό το είπε;

Απορία: Γιατί δεν κατεβαίνουν με... κοινό ψηφοδέλτιο κι όποιος πάρει τους περισσότερους σταυρούς να γίνει περιφερειάρχης; (Μάλλον, επειδή η εποχή των χρισμάτων έχει παρέλθει δια παντός... )

«Απέσυρε την υποψηφιότητα του στο δήμο Θεσσαλονίκης, ύστερα από διαβεβαιώσεις ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ»  υποστηρίζουν εσωκομματικοί αντίπαλοι του Β. Καρακωστάνογλου (πρώην προέδρου της ΕΡΤ3 και νυν δημοτικού συμβούλου της παράταξης  Γκιουλέκα) Ο πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου, αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητα του, ύστερα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καλαφάτη. Έτσι δεν αποκλείεται να είναι υποψήφιος τόσο στο συνδυασμό του, όσο και για το ευρωκοινοβούλιο...

SMS: Συνάδελφοι της Αθήνας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι από τη Βραχιά Θεσσαλονίκης! Υπάρχει και είναι χωριό στη Β περιφέρεια Θεσσαλονίκης! Το γράφω, διότι κάποιοι υποστήριξαν ότι είναι από τη...Βραχούλα! Είπαμε να του αλλάξουμε κόμμα – βλ Μπουτάρη – όχι όμως και καταγωγή!

Τελικά οι περισσότεροι υποψήφιοι δήμαρχοι ή δημοτικοί σύμβουλοι... συνδέονται με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο με τον κυρ Γιάννη. Ο ένας κουμπάρος, ο άλλος συμπέθερος, ο άλλος φίλος, ο άλλος παλιός «κολλητός»,  η άλλη παλιό φλερτ κ.ο.κ...

Οι αυτοδιοικητικοί θα είναι οι νέοι αρχηγοί των μελλοντικών κομμάτων; Με τις δημοσκοπήσεις να ανεβάζουν στα ύψη δημάρχους, που ούτε τις πόλεις τους  κρατούν καθαρές, αποδεικνύεται «το μαύρο» στα πολιτικά πρόσωπα παντός σχηματισμών! Ήδη για την αρχηγία των 58 ...προαλείφεται  70χρονος αυτοδιοικητικός ο οποίος έχει ήδη υποστηρίξει ότι πρώτος σκέφθηκε και... υλοποίησε την ΕΛΙΑ!

Με τους ίδιους συνεργάτες και φίλους - χρόνια τώρα - ο Γιάννης Ιωαννίδης! Πρόκειται για τον Τάκη Αγραφιώτη (νυν Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός - επί σειρά ετών διετέλεσε  διευθυντής του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού, όταν ήταν ο ίδιος υφυπουργός), τον Γιώργο Κυρίζογλου (νυν διευθυντής των γραφείων του στη Θεσσαλονίκη) τη Βάγια Μόχλα (βαφτισιμιά του και υπεύθυνη για την επικοινωνία του) τον Κώστα Μπαχαράκη (φίλος του από την «χρυσή» εποχή του μπάσκετ και του ΑΡΗ) τον Σπύρο Καλλέργη, τον επιστημονικό του συνεργάτη Νώντα Χαραλάμπους  και τον δικηγόρο Γιάννη Τσάμη... Λεπτομέρεια:  Ο κόουτς  επισκέπτεται το Αγιον Όρος από την εποχή του ΑΡΗ ...  (βλ φωτο)

melinakarapanagiotidou.blogspot.com
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος