Smiley face

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

"Προσπάθησε πάλι..."

Toυ Περικλή Στέλλα
Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον Σταύρο Καλαφάτη, δημοσιογράφου - μέλους της ΕΣΗΕΜ-Θ

Με ρωτούν και μάλιστα με παρατηρούν γιατί δεν βγαίνω στους δρόμους,γιατί δεν κάνω προεκλογικό αγώνα με συγκεντρώσεις,συνεχείς παρουσιάσεις και συνεντεύξεις.Η απάντηση είναι απλή.

Πάντα ένιωθα αποστροφή,όχι για τους αρχηγούς των κομμάτων και των συνδυασμών που εκ των πραγμάτων πρέπει να το κάνουν,αλλά για όλους τους υπόλοιπους που ξαφνικά εμφανίζονται και σου υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα.Ή οι εκάστοτε κυβερνητικοί που σε βομβαρδίζουν με φωτογραφίες οργασμού έργων που βρίσκονται ξαφνικά σε εξέλιξη ενω απο την μέρα που εκλέχθηκαν δεν έχουν κάνει τίποτα. 

Η εμπειρία μου έχει αποδείξει ότι ο κόσμος πάντα γνωρίζει.Εαν κρίνει ότι είσαι ικανός να δώσεις και να προσφέρεις,θα στο δείξει,αλλιώς θα σε προσπεράσει.Θα βάλει σταυρό παρακάτω.Απλά πράγματα. Με ρωτούν επίσης πως και γιατί αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές.Συνηθίζω να πηγαίνω πάντα εκει που με αγαπούν.

Μου το ζήτησε ο Σταύρος Καλαφάτης και αποδέχθηκα την πρόκληση(όχι πρόσκληση) να βοηθήσω την πόλη μου.Θέλω να προσπαθήσω. Κάθε επίτευγμα σε αυτόν τον κόσμο πρώτα προβλήθηκε σαν μία δημιουργική ιδέα(Εντάξει),ύστερα η πίστη σε αυτήν(Και στον Σταύρο Καλαφάτη),ύστερα τα μέσα(η ψήφος σου) για την πραγμάτωση της. Αυτός είναι ο δρόμος που η επιτυχία ακολουθεί.Θέλω να προσπαθήσω,θέλω να δώσω.Ξέρετε κάτι;Τόσα χρόνια, κρίνω, θυμώνω, απαιτώ, περιμένω, απογοητεύομαι, πληγώνομαι.Το ασφαλές συμπέρασμα μου; Εαν θέλεις μπορείς.

Πριν απο χρόνια με συμβούλεψαν σε αυτό και το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό.Ας το δούμε όλοι. Πριν αντιδράσεις: ΣΚΕΨΟΥ Πριν μιλήσεις: ΑΚΟΥ Πριν κριτικάρεις: ΠΕΡΙΜΕΝΕ Πριν προσευχηθείς: ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ Πριν διεκδικήσεις: ΠΡΟΣΦΕΡΕ Πριν εγκαταλείψεις:ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΛΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος