Smiley face

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την... Αυστραλία!


Του Γιώργου Ροδάκογλου

Με 30 χρόνια σκληρής δουλειάς στις πλάτες της, η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης (με εμπειρία σε παραδοσιακά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της πόλης αλλά και της Αθήνας) φιλοξενείται στις «Προσωπικότητες» του fm100!

Ως άνθρωπος της δουλειάς και μητέρα δυο παιδιών που τα μεγαλώνει μόνη της, η Μελίνα ξέρει και τη ζωή. Την πάλεψε και την παλεύει με ψηλά το κεφάλι, στα ίσια και χωρίς δικαιολογίες.

Θεωρεί ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, με επιμονή και υπομονή. "Τίποτε δεν θα γίνει από μόνο του... Εμείς θα το αλλάξουμε" όπως λέει χαρακτηριστικά.

Γι αυτό έχει αποφασίσει εδώ και δύο χρόνια να είναι όποτε μπορεί - και για όσο αντέχει - υποψήφια σε εκλογές. Για τη συμμετοχή ως απάντηση στην κρίση και στην γενικότερη απαξίωση της εποχής.

Σήμερα διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Την Κυριακή 06-04-2014 θα τα πούμε μαζί στον FM 100 και στο RADIO SYMBAN στην Αυστραλία γιατί…. Μελίνες δεν υπάρχουν πολλές.

Χωρίς συμβιβασμούς και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, μπορεί να βλέπει στα μάτια συναδέλφους, Θεσσαλονικείς και τη ζωή!

Η εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ είναι η μοναδική που ενώνει την Θεσσαλονίκη με την Αυστραλία μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού radiosymban. Ακούγεται ξημερώματα Κυριακής (ώρα Ελλάδος 03:00 - ώρα Σίδνεϊ 11:00) (Fm, δορυφορικά, μεσαία , βραχέα και διαδικτυακά στον σύνδεσμο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος