Smiley face

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Το υπόγειο που σε... ανεβάζει!


(Εδώ πάντα) ... κάτι ψήνεται!

Άνθρωποι και μηχανές μαζί. Δίπλα δίπλα με αυτοκίνητα, παλιά και νέα, ερείπια και ανακατασκευασμένα, μοντέλα και "μοντέλα"... Πρόκειται για το υπόγειο του Δημήτρη Εικοσιδιού-Δημητριάδη σε μια από τις πιο ωραίες περιοχές της Θεσσαλονίκης, στη Θεμιστοκλή Σοφούλη! 

Σ´αυτό το υπόγειο, της πολυκατοικίας όπου μένει με την οικογένεια του, επιχειρηματίες όπως ο Δημήτρης (αν και δηλώνει ένας ταπεινός... σουβλατζής), διευθυντές εφημερίδων (όπως ο Μ. Αλεξανδρίδης της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) πολιτικοί παράγοντες (όπως ο Λεωνίδας Φάκας κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη) και απλοί εργαζόμενοι (όπως η υπογράφουσα) έχουν φιλοξενηθεί σε ατέλειωτα γεύματα, στο χώρο... "μουσείο" - όπως το αποκαλούμε -  όπου τα εκθέματα, τα "ζωντανεύει" μόνο το μεράκι του ιδιοκτήτη τους. 




Ο Δημήτρης Εικοσιδιός εκτός από ...σουβλατζής (όπως γράφει και η κάρτα του) είναι πρώην ραδιοτηλεοπτικός (βλ ΑΜΑΝ και antenna 97,5) αλλα και νυν -και αεί- μηχανικός αυτοκινήτων! Έχει στην κατοχή του τετράτροχα αντίκες τεράστιας αξίας και σταθερούς φίλους ανυπολόγιστης... (λέμε τώρα).


Στο υπόγειο, μαγειρεύουν φιλοι και συγγενείς, με πρώτη και καλύτερη την αδελφή του Κατερίνα. Όπως ομολογούν οι περισσότεροι επισκέπτες, είναι από τις λίγες φορές που πρέπει να κατέβεις μερικά σκαλοπάτια για να δεις πόσο ...ψηλά μπορεί(ς) να...ανέβεις με μια καλή παρέα!

ΥΓ: Σπανίως τα τραπεζώματα ειναι ρεφενέ, διότι ο Δημήτρης είναι και ...άρχοντας εκτός όλων των παραπάνω που ανέφερα!


ΥΓ2: Αυτό το ψυγείο της coca cola κάτι μου θυμίζει Δημήτρη μου...


@karapanagiotidu




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος