Smiley face

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ιστορίες για...Βορείους vol 25
Ιστορίες για... βορείους vol 25.
Sun, 14/09/2014 - 15:16 — Mediasoup

*Πολλά... παιδάκια δίπλα στον πρόεδρο Τσίπρα κατά την επίσκεψη του στα περίπτερα της 79ης ΔΕΘ με τίτλο "ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"... Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: Πρώτο ότι την επικοινωνιακή προεκλογική του καμπάνια την ανέλαβαν... Αμερικανοί που είπαν να βοηθήσουν ένα χεράκι στην επερχόμενη νίκη του και δεύτερο ότι... επιστράτευσαν μαθητές δημοτικών ή νηπιαγωγείων, για να φαίνεται ο Αλέξης, ακόμη πιο... μεγάλος!

*Τόσο στη γύρα των περιπτέρων όσο και στην ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης, μπόμπιρες έδιναν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παιχνιδάκια και χεράκια καθώς και μια συμβολική κονκάρδα "ΟΥΤΕ ΓΟΥΛΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ"! Mάλλον οι απολυμένοι του εργοστασίου στη Ραιδεστό, θεώρησαν ότι αυτός είναι ο... ενδεδειγμένος τρόπος διαμαρτυρίας απέναντι στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις επενδύσεις που έδιωξε με νόμους ή παραλείψεις, ο... πολιτικός κόσμος!

*Το παράδοξο σε αυτές τις επισκέψεις περιπτέρων και λούνα παρκ* ήταν ότι πενηντάχρονοι και... βάλε αρχηγοί κυκλοφορούσαν με τισ(έρτ) και πολύ νεώτεροι και... "αριστερότεροι" με σακάκια... παραδοσιακών πρωθυπουργών χωρίς γραβάτα!Το αποτέλεσμα ήταν, ο ΣΥΡΙΖΑς Αλέξης Τσίπρας να εμφανίζεται... κάθιδρος και κουρασμένος (είχε και ζέστη) και ο ΠΟΤΑΜΙς Σταύρος Θεοδωράκης ένα...τζόβενο, έτοιμος για μεγάλες τρέλες! Αφού για να καταλάβετε, δεν ήταν να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και στο πάρα πέντε, αποφάσισε να το κάνει κι αυτό!Φυσικά είπε μερικά καλά μεταξύ των οποίων, πόσο υπέροχος και μοναδικός είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης! ΥΓ: Υπάρχουν ορισμένοι κακεντρεχείς, όπως η υπογράφουσα που ακόμη δεν το έχουμε καταλάβει και ντροπή μας! (*Δεν είδαμε ούτε έναν αρχηγό στα μουσικά δρώμενα της φετινής ΔΕΘ με Σάκη Ρουβά και Πάολα...)

*"Ιδρώνει ο κόσμος, δεν ιδρώνει; Γιατί οι αγώνες θέλουν κόπο και ιδρώτα..." είπε δυο τρεις φορές ο... αυριανός πρωθυπουργός της χώρας (σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και επιθυμίες). Πιθανότατα, όπως σημείωσε η συνάδελφος Σταυρούλα Κεντιέ, εκτός από τη ΝΕΡΙΤ να του έκλεισαν και το... κλιματιστικό της αίθουσας όπου μιλούσε, για να μάθει άλλη φορά! Ίσως πάλι, "τον έλουσε κρύος ιδρώτας" γιατί υπάρχει μεγάλη πλέον πιθανότητα να κυβερνήσει και να κληθεί να εφαρμόσει τις εξαγγελίες και δεσμεύσεις του!

*Φυσικά έγινε συνάντηση Τζιτζικώστα-Tσίπρα! Τι, ο Τσίπρας... Σαμαράς είναι; Να μη δίνει το χέρι του στον περιφερειάρχη του 71%; Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε στον Απόστολο - την ώρα που του χάριζε έναν... λέοντα της Αμφίπολης - ότι το θέμα της Μεσολακκιάς, το γνωρίζει εδώ και ένα χρόνο και το παρακολουθεί! (ΒΛ ΦΩΤΟ)! Τώρα γιατί ο Αλέξης, λύθηκε στα γέλια, κατά την παράδοση του λέοντος, θα σας γελάσω και δεν θα το ήθελα!ΥΓ: Α, ο περιφερειάρχης κάθισε στην πρώτη σειρά της ομιλίας Τσίπρα την οποία παρακολούθησε... ολόκληρη και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της, τον ασπάσθηκε μαζί με άλλους... αριστερούς συντρόφους!

*Στις εκπλήξεις των πρώτων θέσεων της ομιλίας Τσίπρα, δεν ηταν η καλοντυμένη Θεοδώρα Τζάκρη (παλιά του ΠΑΣΟΚ, τώρα των ανεξάρτητων και δημοκρατικών) αλλά η τέως εισαγγελέας Χρυσούλα Γιαταγάνα (παλιά του Καμμένου τώρα των ανεξάρτητων και δημοκρατικών βουλευτών) που συχνά πυκνά φώναζε "Mπράβο πρόεδρε, μπράβο Αλέξη!"Η Χρυσούλα, με το ντόμπρο και έντιμο χαρακτήρα που έχει, μπορεί να φωνάζει και να ψηφίζει ό,τι θέλει... Για κάτι άλλους, υπάρχουν θέματα που θα γίνουν... πρώτα θέματα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος