Smiley face

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

(Αναδημοσίευση ) 
taxalia.blogspot.com
 
"Εκλογές έρχονται... οπότε πήρα τηλέφωνο τον Τσάμη και του λέω... πρόεδρε... δώσε οδηγίες... τι κάνουμε;"!

Με το χαριτολόγημα αυτό μπήκε στην αίθουσα του πέμπτου ορόφου ο Κώστας Καραμανλής, όπου τον περίμεναν οι...
συνυποψήφιοι του στην Α΄ και τη Β' περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν εμφανώς χαρούμενος για τη συνάντηση και πολύ χαμογελαστός. Έχοντας μόλις δεχθεί μία θερμή υποδοχή από εκατοντάδες φίλους του έξω από τα γραφεία, φάνηκε να έχει χαλαρώσει αρκετά και να απολαμβάνει το οικείο περιβάλλον αλλά και τα γνώριμα πρόσωπα.

Ο Δημ. Τσάμης καλωσόρισε τον Καραμανλή στην αίθουσα και μίλησε για λίγα λεπτά για την κρισιμότητα των εκλογών. Ο πρώην πρωθυπουργός πήρε το λόγο και είπε 2-3 κουβέντες επίσης για την κρισιμότητα των εκλογών αλλά και για την αναγκαιότητα να κυβερνηθεί ο τόπος. "Για να κυβερνηθεί ο τόπος πρέπει το βράδυ της Κυριακής να υπάρξει νικητής", είπε και απαντώντας στο σχόλιο ενός παρεβρισκομένου σημείωσε "δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά".

Με την εμφανή καλή διάθεση που είχε, αστειεύθηκε με πολλούς, πρώτα με τον Πανίκα Ψωμιάδη, τον οποίο ρώτησε... "θυμάσαι πότε ήταν που κατεβήκαμε μαζί υποψήφιοι, το 89 μάλλον".
Κάποια στιγμή έψαξε τον Γιάννη Ιωαννίδη αλλά τον ενημέρωσαν ότι απουσιάζει στην Αθήνα. Ζήτησε από την Έλενα Ράπτη να δώσει χαιρετίσματα στον πατέρα της και ρώτησε τον Μάκη Ρεγκούζα γιατί άφησε τέτοιου σχεδίου μούσι, για να πάρει την απάντηση "θέλει να δείχνει πιο ιντελεκτουάλ πρόεδρε" από τον Γ. Ορφανό.

Βγαίνοντας όμως σταμάτησε για να χαιρετίσει την Μελίνα Καραπαναγιωτίδου, που ήταν νομίζω ο τρίτος πιο θερμός εναγκαλισμός μετά από αυτούς που έκανε στον Τάκη Δημόπουλο και την Έμυ (τη διαχρονική Έμυ των γραφείων της ΝΔ).
Μαζί του ήταν συνεχώς ο Βάκης Φραντζής, που φάνηκε και αυτός να απολαμβάνει την επίσκεψή στην οργάνωση που προήδρευε επί πέντε χρόνια. Μαζί ήρθανε.... μαζί φύγανε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος