Smiley face

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ετοιμάσου για Γαύδο *



"H θέσπιση της ελληνικής ΑΟΖ μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν προεκλογική δέσμευση
της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα είναι πρωθυπουργική δέσμευση" σημειώνει η ΟΝΝΕΔ Νομού Θεσσαλονικης και ανακοινώνει τη συμμετοχή της σε εκδήλωση για την ΑΟΖ στη Γαύδο!


"Ο Αντώνης Σαμαράς ειχε πει «Μπορεί να φαίνονται συνοπτικά αλλά υπάρχουν σημεία  που ανοίγουν νέους δρόμους για την άσκηση εξωτερικής πολιτικής. Χωρίς να αμφισβητούνται τα παραδοσιακά ερείσματα και οι συμμαχίες της Ελλάδας αναζητούνται νέες τοπικές συνεργασίες, δίνεται έμφαση στην ανακήρυξη της ΑΟΖ που πρέπει να γίνει πολύ σύντομα. Προσεχτικά, αλλά σύντομα! ».


Ετσι στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού, αλλά και δράσεων - εκδηλώσεων που ξεκινησε η ΟΝΝΕΔ από τη Θεσσαλονίκη (ΑΟΖ: Αφήνουμε πίσω μας το χθες, Νέες Γενιές, Νέες Πολιτικές, 31/3/12), το Αμύνταιο (η ελληνική ΑΟΖ ενάντια στην οικονομική κρίση, 11/5/12) και το Ναύπλιο (Ψηφίζω ΑΟΖ, 7/6/12), " στις 13-16 Ιουλίου συμμετέχουμε στο 2ο Master Class Τοποστρατηγικής και ΑΟΖ του καθηγητή Ν.Λυγερού που θα πραγματοποιηθεί στη Γαύδο, θέλοντας να δείξουμε τη σημασία θέσπισης της ελληνικής ΑΟΖ.

Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

1. Τοπολογία
2. Θεωρία γραφημάτων
3. Φασματική ανάλυση
4. Θεωρία παιγνίων
5. Στοιχεία τοποστρατηγικής
6. Διαγράμματα Voronoi και Α.Ο.Ζ.


Το έχει ανάγκη η Ελλάδα, ήρθε η ώρα να γίνει δικαίωμά της. Δεν αρκεί να διαβάζεις
για τα ακριτικά νησιά αν πραγματικά τα θες πρέπει να έρθεις εκεί όπου υπάρχει η μάχη της ρωμιοσύνης για να δείξεις στους δικούς μας ότι δεν πρόκειται να τους αφήσεις ακόμα και αν σου το ζητήσουν. Ετοιμάσου για Γαύδο"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος