Smiley face

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Κουβέντα να γίνεται...



Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλου και των  αντιδημάρχων Ανδρέα Κουράκη, Χασδάι Καπόν και Καλυψώ Γούλα.

Η συνάντηση έγινε σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος έθεσε μια σειρά από θέματα που αφορούν κυρίως την αξιοποίηση χώρων και εγκαταστάσεων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θεσσαλονίκης που ανήκουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Συγκεκριμένα:

-Την ανάπλαση και αξιοποίηση του ανενεργού στρατοπέδου της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου, στον ανατολικό τομέα της πόλης, με τη δημιουργία Ναυτικού Μουσείου και αναπαλαίωση των δυο διατηρητέων κτιρίων εντός του χώρου του πρώην στρατοπέδου για πολιτιστικές και κοινωφελείς χρήσεις, με την παράλληλη αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου.

-Την παραχώρηση του Περιπτέρου Ενημέρωσης των πολιτών του Γ΄ΣΣ επί της οδού Βασ. Γεωργίου στο Δήμο Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία ενός νέου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού.

-Την παραχώρηση κατά χρήση στο Δήμο Θεσσαλονίκης των στρατοπέδων Μυστακίδη     (δυτικός τομέας, ανενεργό) Γ΄ΣΣ (εν μέρει ανενεργό) , Φαρμάκη (ανατολικός τομέας, ανενεργό) Κακιούση (δυτικός τομέας, ανεφοδιαστική μονάδα) και πρώην 424 Γ.Σ.Ν. (ανενεργό), προκειμένου να αξιοποιηθούν προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος