Smiley face

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

karfitsomata



-Μεγάλες στιγμές έζησαν οι δημότες στο κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης. Ειδικά όταν ο κ.Μπουτάρης είπε: «Κύριε πρόεδρε ο Παπαγεωργόπουλος… παρασύρθηκε από τις κακές παρέες, όμως κατά τη γνώμη μου σίγουρα ήξερε για την υπεξαίρεση…» και μετά ο πρώην δήμαρχος του απάντησε: «Πριν δυο χρόνια άλλα μου έλεγε ο κυρ Γιάννης! Ότι με εκτιμάει και με σέβεται!». 
ΥΓ: Για την ιστορία, ο πρώτος είναι μάρτυρας και ο δεύτερος κατηγορούμενος όμως και οι δυο την ίδια καρέκλα… ζέσταναν (τη δημαρχιακή λέω, όχι τη δικαστική)!
-Ακόμη δεν μάθαμε – παρά τις «ευλαβικές» προσπάθειές μας – τα έσοδα από το προσκύνημα της εικόνας ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ στον Άγιο Δημήτριο. Εκτός κι αν Αρχιεπισκοπή Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και Αγιον Όρος δεν «τα έχουν βρει» στη μοιρασιά για το καλό των αστέγων και απόρων. Να θυμίσουμε ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος  δηλωσε νέτα σκέτα ότι η εκκλησία δεν έχει χρήματα πια! Δηλαδή θα μας ελεήσουν, αφού τους… ελεήσαμε πρώτα!
-«Στενό μαρκάρισμα» επιχείρησε ο αντιπεριφερειάρχης Τζιτζικώστας στην υπουργό Κεφαλογιάννη μόλις έμαθε ότι ετοιμάζει ανώτατη σχολή Ξενοδοχειακού Management στην Ελλάδα μπας και «την ψήσει» και γίνει στη Θεσσαλονίκη, διότι εμείς εδώ ξέρουμε από… τουρισμό όσο κανείς άλλος!Η υπουργός παρά τηνπίεση του Απόστολου, δεν δεσμεύτηκε και επιφυλάχθηκε να απαντήσει μια άλλη φορά, μια άλλη εποχή, ίσως μετά τον ανασχηματισμό, θα δείξει… Οσο για Μπουτάρη και άλλα «τουριστικά» είπαν πολλά, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν διέρρευσαν…
-Σε καιρό κρίσης η Εταιρεία Ύδρευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) εξέδωσε εορταστικό λεύκωμα-ημερολόγιο, ιλουστρασιόν έκδοσης, αγνώστου… κόστους (ρωτήσαμε αλλά δεν μας λένε) με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους. Άλλωστε νερό (δημόσιο) υπάρχει ακόμη (κατά το λεφτά υπάρχουν)!
-Στα ιλουστρασιόν της πόλης συμπεριλαμβάνονται και περιοδικά δημάρχων, που αντί να μειώνουν τα δημοτικά τέλη, προτιμούν να τα κρατούν στο… ύψος τους και να βγάζουν περιοδικά με τις «βλαχόφατσες τους!» όπως χαρακτηριστικά μου είπε σαρακατσάνος δημοτικός σύμβουλος, που μάλλον δεν τα πάει καλά oύτε με τους δημάρχους, ούτε με τους βλάχους!
-Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) κινδυνεύει να κλείσει λόγω της καθυστέρησης του διορισμού διοικητή, αναφέρεται σε επιστολή των Σωματείων Τυφλών Θεσσαλονίκης προς τον υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ν. Παναγιωτόπουλο. Τώρα συγκινήθηκε…
Απορία: Αν ο γραμματέας της κυβερνώσας παράταξης δεν θέλει ανασχηματισμό αλλά αν τελικά τον κάνει ο πρωθυπουργός και πρόεδρός (του) τότε θα υπάρξει «θέμα»;
-Να παραιτηθεί ο υπουργός Υγείας, ζητάει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης! Σκέψου τι δούλεμα έχει φάει ο… γαλάζιος συνδικαλιστικός φορέας από τον πρώην γραμματέα της ΝΔ Λυκουρέντζο για να φθάσει σ’ αυτό το σημείο!
Το καλύτερο όμως είναι που οι γιατροί αδειάζουν το υπουργείο και για τις… «φαιδρές εκθέσεις ιδεών των συν-υπουργών Υγείας για «αστέρια στα νοσοκομεία» και τον «ιατρικό τουρισμό» αλά… Σρι Λάνκα, την ώρα που κρατούν στα συρτάρια τους τις αποφάσεις για την ίδρυση Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας» και αποδεικνύουν ότι είναι… «γνήσιοι απόγονοι σοφιστών και δημαγωγών» Ε, δεν άφησαν κάτι να σχολιάσουμε κι εμείς …
melkar4@yahoo.gr
πηγη karfitsa

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος