Smiley face

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Πολιτικάντικες μεγαλοστομίες...



«Η δικαίωση (του Π. Ψωμιάδη) από πού θα έρθει;»
Εύλογο το ερώτημα που θέτει ο π. πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης σε φιλους του στο fb. Χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής:  

"Λοιπόν, η αναγόρευση του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε super star της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ τον Ιούνιο ήταν και εσφαλμένη και ατελέσφορη. Δείγμα της αδύναμης και ρηχής πολικής ανάλυσης του αποτελέσματος των εκλογών του Μαΐου. Ο ίδιος έπεσε στο λάκκο που έσκαψε και η ΝΔ εξετέθη. Τα περί δικαίωσης είναι πολιτικάντικες μεγαλοστομίες που εκθέτουν όποιον τις εκστομίζει."

Νωρίτερα ο κ Τσάμης, ενεργό στέλεχος της ΝΔ επι 30 συναπτά χρόνια, αναρωτιόταν στο fb ζητώντας και τη βοήθεια του… κοινού :

«1. Πότε θα αποφασίσει επιτέλους η Νέα Δημοκρατία να αρθρώσει επισήμως ένα λόγο συμπαθείας προς τον Παναγιώτη Ψωμιάδη τον οποίο προ εξαμήνου περίπου, χαρακτήριζε " super star" και " σάρκα εκ της σαρκός της" παρά το γεγονός ότι ήδη εβαρύνετο από τρεις καταδίκες αλλά παραβλέποντας το του ανέθετε να την εκπροσωπεί εν λευκώ;

2. Επειδή ορισμένοι δημοσίως δηλώνουν ότι εύχονται ή προσδοκούν τη " δικαίωση" του (Παναγιώτη) πρώην περιφερειάρχη, σε τι θα συνίσταται αυτή η δικαίωση, πώς και πότε μπορεί να επιτευχθεί αυτή;

Δεκτή κάθε βοήθεια ακόμη και από πολιτικά πρόσωπα, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, όπως έλεγε και ο αναρρωνύων πρώην πρωθυπουργός!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος