Smiley face

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο ... "γαλάζιος" Μπουτάρης

Υπάρχει περίπτωση "στην πόλη του... Βενιζέλου"  να βγει δήμαρχος κάποιος που δεν θέλει, o ίδιος ο πρόεδρος του πασοκ; 

Το κόμμα της ΝΔ που στηρίζει ο ευφυής Ευάγγελος (αν και δεν διαθέτει ο ίδιος... κόμμα) μπορεί να κάνει "του κεφαλιού του" οτιδήποτε και χωρίς την έγκριση του; 

Μπορεί η ΝΔ να πει ευθέως στους ψηφοφόρους της ότι ο Βενιζέλος θέλει το δικό του "δήμαρχο στην... πόλη του" κι αν δεν του κάνει το χατήρι δεν θα συνεχίσει τη... στήριξη της κυβέρνησης;

Πιο λογικό δεν είναι η ΝΔ να ... «απαξιώσει» οποιαδήποτε γαλάζια υποψηφιότητα (όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής) ώστε και ο τυχερός-άτυχος του χρίσματος Σαμαρά να ...χρεωθεί την ήττα, αλλά και "να κλείσουν στόματα" ΝΔκρατων ότι ο Σαμαράς στήριξε γαλάζιο (τελικά) υποψήφιο και όχι τον νυν Δήμαρχο; 

Θυμίζω παλαιότερες δηλώσεις του κυρ Γιάννη ότι "θέλει και τη στήριξη της ΝΔ" ενώ είχε εξασφαλίσει προεκλογικά και τη στήριξη της βουλευτίνας της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη!

Άλλωστε ο δήμαρχος ήταν από πάντα μπονβιβέρ και του... κεφαλαίου, παρά τα "κομμουνιστικά που τον πιάνουν" κατά καιρούς. Ήταν ανέκαθεν του ιδιωτικού τομέα (βλ βιογραφικό) και όταν πρωτοανέλαβε τα ηνία του δημαρχείου Παπαγεωργόπουλου "τα βρήκε μπαστούνια" με τους οδοκαθαριστές κι άλλους εργαζόμενους που τους... "διέταζε" (όπως έλεγαν συνδικαλιστές) να κάνουν τη δουλειά, όπως ακριβώς έκανε στα αμπελοχώραφα του... (με καλά ή όχι τόσο καλά αποτελέσματα)

Μην ξεχνάμε ότι το δεξί χέρι του κυρ Γιάννη, είναι... δεξί σε όλα του. Έχει ταχθεί – και καλώς κατά τη άποψη μου – κατά του κλίματος αποεπιχειρηματικότητας που διαιωνίζεται στην πόλη.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος, παρά την πίεση σε προεκλογική συνέντευξη στο real fm και στην υπογράφουσα, σε ...μια ερώτηση δεν απάντησε. Όχι δεν ήταν αυτή με απαγορευμένες ουσίες ή ερωτικές περιπτύξεις. Δεν απάντησε τι κόμμα ψηφίζει! 

Τότε νόμιζα ότι ήταν ερώτηση ταμπού ή έστω πολιτικών ισορροπιών (λόγω των "πολύχρωμων" συνεργασιών της παράταξης του) Σήμερα είμαι πεπεισμένη ότι δεν την απάντησε διότι έβλεπε ...μπροστά!

Τώρα, μπορεί να αποκαλύψει ότι πάντα ήταν ψηφοφόρος της ΝΔ και όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι... 

melkar4@yahoo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος