Smiley face

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ιστορίες για βορείους...


*Δεν ξέρω για τον Αλέξη Κούγια*, όμως ο Δημήτρης Τσοβόλας μένει και συσκέπτεται για τη δίκη Παπαγεωργόπουλου, στο Μακεδονία Παλλάς. Ο συνήγορος υπεράσπισης του τέως δημάρχου, ξέρει καλά το ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη, από την εποχή που ήταν υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ… (*O Α. Κούγιας είναι συνήγορος του κ Λεμούσια)
*Ούτε εκδρομή να πήγαινε! Αν κρίνουμε από το χαμόγελο που είχε ο κ. Παπαγεωργόπουλος την περασμένη Τρίτη – κατά την προσέλευση του στα δικαστήρια (βλ φωτο τ. δημάρχου) «έχει πάρει τα πάνω του»! Άλλωστε η νέα εκδίκαση της υπόθεσης υπεξαίρεσης, δεν μπορεί να πάει χειρότερα από τα πρωτόδικα …ισόβια,ειδικά τώρα που διαχώρισε τη θέση του από τον έτερο καταδικασθέντα και παλιο του συνεργάτη κ. Λεμούσια!
*«Γιατί δε λέτε τι ψηφίζετε, θέλετε να τα έχετε καλά με όλους;» Την ερώτηση έθεσε η π. Βουλευτής της ΝΔ και γνωστή δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου στον κυρ Γιάννη της Θεσσαλονίκης, σε σχετική εκπομπή του mega (Ανατροπή) για …ανεξάρτητους υποψηφίους δημάρχους! Χα χα… ήταν η απάντηση που πήρε.
*Για Αθήνα συνταξίδευα με τον αντεισαγγελέα Βασίλη Φλωρίδη -22 Ιανουαρίου – και θυμήθηκα ότι τον… «παραίτησαν» από τη θέση του προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για τη διαφάνεια στις δημόσιες συμβάσεις, αφού αρνούνταν να του καλύψουν τα αεροπορικά ναύλα!Να σημειωθεί οτι λάμβανε μόνο το μισθό του δικαστικού! (Οχι σαν κάτι άλλες προεδρίνες που …καλύπτονται με αρκετές χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα και άμα λάχει δικαστικώς και από τον ίδιο τον κ Στουρνάρα…)
ΥΓ: Ο Φλωρίδης – αδελφός του π. Υπουργού Γ. Φλωρίδη – πριν «τον φύγουν» από πρόεδρο, είπε στους συνεργάτες του, να κάνουν τη δουλειά τους και να μην δέχονται …άνωθεν παρεμβάσεις! Σκεφθείτε δηλαδή, αν σε μια ανεξάρτητη αρχή υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, τι γίνεται στις άλλες τις …δεσμευμένες!
*Πεπεισμένα είναι πολλά στελέχη και μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη οτι το κόμμα στηρίζει… Μπουτάρη διότι ο ένας δεν θέλει με τίποτε (Καλαφάτης) ο άλλος «ψήνεται» αλλά δεν το ανακοινώνουν γιατί φοβούνται ήττα αλά Γκιουλέκα  (Ιωαννίδης) και ο τρίτος δεν είναι και πολύ ΝΔ (Μάτης), για να μην πω «ολίγον ΣΥΡΙΖΑ λόγω οικολογικών ευαισθησιών» όπως σημειώνουν οι αντίπαλοι του…
Στην κοπή πίτας των οικολόγων του Δήμου με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Χρήστο Μάτη εντοπίσαμε τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΝΔ και δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΜ-Θ Βαγγέλη Μωυσή! Φαντάζομαι ότι ο συνάδελφος Μάτης, έκοψε ένα κομμάτι για τον Σαμαρά και ο συνάδελφος Μωυσής, πήγε να το παραλάβει… Καλοφάγωτο συνάδελφοι…
*Στις… φυλακές των Διαβατών βρέθηκε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Γκιουλέκας προκειμένου να επισκεφτεί το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας που λειτουργεί εντός του σωφρονιστικού καταστήματος. Τώρα αν ειναι τυχαίο που ο κ. Γκιουλέκας επέλεξε μέρα και ώρα, κατά την οποία ο Παπαγεωργόπουλος απουσίαζε στα δικαστήρια, δεν ξέρω! Πάντως αξίζει να σημειωθεί οτι οι Γκιουλέκας- Καλαφάτης – Ράπτη, αν και στενοί συνεργάτες του κ Παπαγεωργόπουλου στο Δήμο Θεσσαλονίκης – μέχρι στιγμής δεν έβγαλαν κιχ για την περιπέτεια ζωής του μέντορα τους!
ΜΕΛ.ΚΑΡ.
Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος