Smiley face

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

O συντονιστής του κυβερνητικού έργου, ο ΕΝΦΙΑ και τα σχόλια(να)...



Κάθε φόρος ενέχει κίνδυνο αδικίας. Κάθε φόρος ακινήτου χωρίς πρόσοδο ενέχει μεγάλο κίνδυνο αδικίας . Όταν επεμβαίνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και διορθώνει περιττεύουν τα σχόλια. Ας μη ξεχνάμε όμως: όταν η φιλελεύθερη Κεντροδεξιά επιβάλλει φόρους, το κάνει , επειδή δεν μπορεί διαφορετικά. Όταν μπορεί, τους ξεκάνει. Οι κκ Γλεζος και Ταακαλώτος όμως μας υπενθυμίζουν συνεχώς, οτι για τους νεοκομμουνιστές και την ριζοσπαστική αριστερά η δήμευση της περιουσίας είναι δόγμα. Το πιστεύουν.
  • Μυλώσης Νικόλαος ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ?
  • Δημητρης Βασιλειαδης καλησπέρα.το θέμα είναι κ. Βαρτζόπουλε ότι κάποιοι έχουν πανικοβάλει άδικα τον κόσμο και έχουν εκθέσει την κυβέρνηση,επιβάλλετε άμεση απομάκρυνση αυτών που ευθύνονται για αυτό το λάθος!!!
  • Σάκης Μουμτζής Κύριε Βαρτζοπουλε όταν πληρώνω εξοντωτικούς φόρους ουδολως με ενδιαφέρει εάν είναι φιλελεύθερης ήσοσιαλιστικης προελευσεως .Πολυ δε περισσότερο όταν η υπερφορολόγηση των πολιτών γίνεται για να διατηρηθεί αλώβητο το πελατειακό κράτος.Μη δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα!!!
  • Κατερίνα Γεωργιάδου ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ.ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Η ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ .ΠΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΜΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ 0% ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ 50% ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ 3ΗΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 680Ε ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ 9ΟΟ Ε ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ?ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ .ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑ .ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΣΑΝ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΗΣΥΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ
  • George Markopoulos Αγαπητέ κύριε Δημητρης Βαρτζοπουλοςαντιλαμβανομαι την προσπάθεια να πετάξετε την  σε άλλο γήπεδο αλλά θα πρότεινα να ασχοληθείτε με το πώς το κόμμα για το οποίο εργάζεστε θα εφαρμόσει την ιδεολογία του Φιλελευθερισμου και του υγιούς καπιταλισμού τον οποίο κανονικά η κρατικιστικη κυβέρνηση θα έπρεπε να υλοποιήσει. Πιστέψτε με οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν τι εστί ΣΥΡΙΖΑ απλά νόμιζαν ότι γνώριζαν και τι εστί ΝΔ.
  • Ioannis Kamilalis ρΕ δημητρ τι επαθεσ ...φοβασια για το τελος, εχεισ επαγγελμα για την επομενη μερα και απο τα καλυτερα...
  • Κατερίνα Γεωργιάδου ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
  • Δημητρης Βασιλειαδης Να σημειωθεί ότι,το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας δεν ισχύει για οφειλές στην εφορία,ισχύει μόνο για οφειλές σε τράπεζες !!!με οφειλόμενο ποσό πάνω από 500 ευρώ μπορεί να σου κατάσχει το δημόσιο την πρώτη κατοικία !!!!!
  • Panos Efstathiou Ετσι ειναι!! Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια!!!ο
  • Mixalis Sarafis οι νεοκομμουνιστες μπορει να εχουν δογμα την δημευση αλλα δεν θα περισεψει τιποτε απο σας για να δημευσουν
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΚΑΔΑΣ Συναδελφε δεν μας νοιαζει η ρυθμιση..την καταργηση της φορολογιας επι της ιδιοκτησιας θελουμε.αλλωστε οταν τα αποκτησαμε φορους στο κρατος πληρωσαμε.
  • Νίκος Βασιλειάδης Τα σπίτια μας τα χρυσοπληρώσαμε στο Κράτος πολλές φορές μέχρι σήμερα. Οταν επιβάλλεις φόρο στην ιδιοκτησία δεν διαφέρεις από τους Οθωμανούς και την τακτική τους στα 400 χρόνια σκλαβιάς της πατρίδας μας. Η αλήθεια είναι αυτή και όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος