Smiley face

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Στο πλευρό δεκάδων ανασφάλιστων το ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ και ο Γ. ΣυμπιλίδηςΣε μια κατάμεστη αίθουσα του αντικαρκινικού νοσοκομείου – πρότυπο για τα ελληνικά και παγκόσμια δεδομένα – «βραβεύτηκε για τη συνολική του προσφορά στην ιατρική και στην… ανθρωπιά» όπως τόνιζαν όλοι, ο γιατρός Γιώργος Συμπιλίδης.
Ο διευθυντής της κλινικής μαστού, καταχειροκροτήθηκε από συναδέλφους του και από ανθρώπους που έσωσε κυριοελεκτικά από το θάνατο την ώρα που παραλάμβανε την τιμητική πλακέτα.
Οι περισσότεροι πρώην ασθενείς του αλλά και οι συνάδελφοι του εδώ και δεκαετίες αναρωτιούντουσαν γιατί ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αντώνης Σαμαράς δεν του έδωσε την ευκαιρία να κριθεί από τον λαό του Κιλκίς,  ύστερα από τόσα χρόνια, όπως ακριβώς έκανε για τον ίδιο ο Κώστας Καραμανλής.
Ο ίδιος ο κ Συμπιλίδης δεν θέλησε να σχολιάσει ερωτήσεις, απορίες και το θυμό των φίλων του, όταν μάλιστα πριν απο λιγες εβδομάδες ο πιο σκληρός πολιτικά πολέμιος του, ο Σάββας Τσιτουρίδης, ζητούσε τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κιλκίς!
ΦΩΤΟ από τη χθεσινή τιμητική εκδήλωση για την εθελοντική δράση ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ του Θεαγενείου σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος
ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ


Σύμφωνα με ανακοίνωση «Η Διοίκηση του Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του «Νοιάζομαι: Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης», για τους ανασφάλιστους ογκολογικούς ασθενείς, πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση των πεπραγμένων και την τιμητική βράβευση των χορηγών-δωρητών του Δικτύου.
Της βράβευσης προηγήθηκε ομιλία του Διευθυντή Χειρουργικής Μαστού κ. Γ. Συμπιλίδη, με θέμα: «Δράσεις Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού, στο πλαίσιο του «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», με τη συμμετοχή της Κινητής Μονάδας του Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ».
Η Διοικητής στην τοποθέτησή της, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι μέσω του  «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», έχουν εξυπηρετηθεί 121 ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, ενώ οι δωρεές προς το Δίκτυο αποτιμώνται στις 600.000 €.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Γ. Ορφανός, εκ μέρους της Μητρόπολης παρευρέθηκε ο πατέρας Ιγνάτιος Ιωαννίδης,  ο πρώην Γ.Γ. Δημοσίων Έργων Σ.Σιμόπουλος, τον Περιφερειάρχη εκπροσώπησε ο κ. Κ. Γιουτίκας,  από το Δήμο Θεσσαλονίκης παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Κινητοποίησης Πολιτών Κ.Ζέρβας, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κ.Γούλα και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σ.Πέγκας.
Από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής κ. Γ. Καλτσίδης, και οι Υποδιοικητές Δ. Τσαλικάκης και Κ. Γεροντής, καθώς επίσης και οι αναπληρωτές Διοικητών  Ν.Φαρμάκης και Π.Σερίδης, Γ.Ν. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» και Γ.Ν. «ΑΓ.ΠΑΥΛΟΣ» αντίστοιχα.
Για τη δημιουργία του Δικτύου βραβεύτηκαν οι παρακάτω:
ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ, πρώην Διοικητής 4ης  ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης
Τα πρώην  μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», Σ.Σιωζοπούλου, Θ.Χαμουρτζιάδου, Ξ.Τσολάκη, Μ.Χαραλαμπίδου και
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ, Διευθυντής Χειρουργικής Μαστού Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» και επικεφαλής της Κινητής Μονάδας του ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ
Για τη χορηγία ενός υπερσύγχρονου ψηφιακού μαστογράφου, βραβεύτηκε η Εταιρεία Α.ΜΠΑΚΛΑΤΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Επίσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο Δίκτυο, οι παρακάτω συνεργαζόμενες Εταιρείες (με αλφαβητική σειρά):
-ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ -BOSTON SCIENTIFIC SA
-ISS FACILITY SERVICES A.E. -GENERICS –  MYLAN  INC
-JOHNSON & JOHNSON S.A. -ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε
-NOVARTIS SA -ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
-ROCHΕ SA -TEVA SA
-ΧΟΥΤΟΣ Α.Ε.
Τέλος, για τη συνεργασία τους με το Νοσοκομείο τιμήθηκαν:
-Ο Σύλλογος Φίλων Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο», «Αλέξανδρος Συμεωνίδης»
-Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού  «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης
-Οι δημιουργοί του  project «ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ»
Η Διοίκηση του Αντικαρκινικού  Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», εκφράζει για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες της σε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους δωρητές που στηρίζουν το «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ»  Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια» επισημαίνει η διοικητής Δρ. Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξούρη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος