Smiley face

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

O ταχυδρόμος που πάει για δήμαρχος...


«Δεν είμαι ούτε εργολάβος ούτε επιχειρηματίας. Το επάγγελμά μου είναι ταχυδρομικός υπάλληλος. Έχω περπατήσει, κυριολεκτικά, όλο το δήμο, γνωρίζω τις γειτονιές και τα προβλήματά τους» επεσήμανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου Κωνσταντίνος Σωτηράκης μιλώντας στον Focus fm. Ο κ. Σωτηράκης, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν αντιδήμαρχος του δήμου Ευόσμου, σημειώνει ότι τα κύρια προβλήματα που ταλανίζουν τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο στη Βόρεια Ελλάδα είναι η ανεργία, η ελλιπής κρατική χρηματοδότηση σε σχέση με τον πληθυσμό, η εγκληματικότητα, η ύπαρξη πυλώνων στον αστικό ιστό. 

«Στόχος μας είναι ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου να γίνει «Ανθρώπινη πόλη», με εναλλακτικές μετακινήσεις, χώρους πρασίνου, υψηλό επίπεδο καθαριότητας, χρήση νέων τεχνολογιών και δομές για την εξυπηρέτηση του πολίτη ώστε σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι να μειώσουμε το άγχος και την ταλαιπωρία στην καθημερινότητα μας», τονίζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορδελιού –Ευόσμου.

Σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει το γεγονός ότι σε αυτές τις εκλογές έχουν αυξηθεί οι ανεξάρτητοι συνδυασμοί απαντά:

«Μαζί με τους συνεργάτες μου δημιουργήσαμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Κορδελιού- Ευόσμου. Μία αυτοδιοικητική παράταξη, ανεξάρτητη από κόμματα και μηχανισμούς. Το 2002 εκλέχτηκα ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και ανεξάρτητος συνέχισα να πολιτεύομαι. Όταν τα δύο μεγάλα κόμματα συγκέντρωναν ποσοστό 90% και όλοι ανήκαμε σε κάποιο κόμμα, εμείς είχαμε ήδη δημιουργήσει μία ανεξάρτητη παράταξη και όχι τώρα που όλοι ευαγγελίζονται ότι είναι ανεξάρτητοι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Μελίνα Καραπαναγιωτίδου - Δημοσιογράφος